Onze zoektocht is helaas afgelopen. Bedankt voor de vele deelnames!

Schattenjacht

OUDEGEM-MESPELARE:
wandelzoektocht van 1 juni tot en met 31 augustus 2021


Schattenjacht in het spoor van Justus de Harduyn in het kader van het ‘Project Justus de Harduyn 2021’


Wat?

Kunstkring TANERA stippelde een wandelzoektocht uit naar aanleiding van de 400 ste verjaardag van de publicatie van de dichtbundel ‘Goddelicke Lof-Sanghen’ van Justus de Harduyn.

Tijdens de tocht van net geen 5 km maak je kennis met deze priester-dichter en vind je misschien nog een deel van de Romeinse schat die opgegraven werd tijdens het eerste jaar van zijn priesterambt.

De zoektocht is gericht op kinderen van de lagere school en kan op eigen tempo in gezinsverband worden afgelegd. Ook de individuele wandelaar kan genieten van deze wandeling. Start en terugkeer op het kerkplein te Oudegem.


Interesse?

De wandelroute en het vragenblad met de opdrachten kan je vanaf 1 juni ophalen bij de dienst toerisme (Grote Markt, Dendermonde), de bibliotheek (Kerkstraat 111, Dendermonde) en in Carrefour Express (Ouburg 42, Oudegem).

Inschrijven voor deze wandelzoektocht is niet nodig. De deelname is gratis en de eerste 250 kinderen (maximum leeftijd 12 jaar) hebben recht op een beloning na de tocht, af te halen in Carrefour Express te Oudegem, Ouburg 42.

Opgelet: Carrefour Express Oudegem is gesloten op dinsdag.


Veel speurplezier!